About

Ook zin in wat beleving in deze rare tijd?

Op zoek naar een nieuw doel om naartoe te werken?

Dan is dit coronaproof evenement echt iets voor jou, het fietsevenement in het noorden van Nederland op 12 en 13 juni 2021!

Johan Cruijff zette zich in om mensen aan het sporten te krijgen. Momenteel is dit voor ons allen lastig, maar voor mensen met een handicap is sporten nooit vanzelfsprekend. Wij als 1e jaars studenten van de Johan Cruyff Academy Groningen zetten ons hier ook voor in. Met jouw deelname draag je namelijk bij aan Fonds Gehandicaptensport, zij staan voor het mogelijk maken van het sporten met een handicap.

Je kan als deelnemer kiezen uit drie routes verspreidt over de drie noordelijke provincies:

  • Groningen (150 km), De racefiets route die zich kenmerkt door de prachtige uitzichten over het Hoge land.
  • Friesland (110 km), De gravel route over de prachtige Friese schelpenpaden
  • Drenthe (75 km), De Mountainbike route die zich kenmerkt door de Sahara van Drenthe
  • Drenthe (75 km), De wegroute langs de hoogte verschillen van de hondsrug.

Voor de routes wordt gebruik gemaakt van GPS, hierbij is het mogelijk om op een zelfgekozen plek van de route te starten. De routes gaan langs mooie plekken, vergeet dus vooral niet te genieten van de omgeving en natuur! Ook wordt er onderweg koffie en gebak aangeboden.

Deelname bedraagt 35 euro, daarvoor krijg je een pakket thuisgestuurd bestaand uit oa sportvoeding en diverse leuke goodies. Ook is het mogelijk om deel te nemen voor het hele weekend, hierbij krijg je toegang tot alle drie de routes om er een echt fietsweekend van te maken! Inschrijven voor het weekend pakket kost 50 euro.

Schrijf je gauw in en geef jezelf een goed doel om in deze tijd naar toe te kunnen werken! Tevens steun je Fonds Gehandicaptensport: win-win!